بازدید میدانی کارشناسان بهداشت حرفه ای از صنایع و انبارهای پرخطر به منظور پیشگیری از تکثیر پشه آئدس
کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای، از تشدید نظارت ها در راستای پیشگیری از بروز تب دنگی در صنایع و انبار های پرخطر تحت پوشش شهرستان ری خبر داد.
به گزارش شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دانشگاه علوم پزشکی تهران
بازدید کارشناسان بهداشت حرفهای از کارگاه ها و صنایع در راستای پیشگیری از بروز تب دنگی و بهسازی محیط های کاری جهت کنترل تکثیر پشه آئدس، در اجرای سیاست های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله توسط پشه آئدس، انجام شد. کارشناسان واحد بهداشت حرفهای این شبکه با رویکردی پیشگیرانه و نظارتی، از کارگاه ها و صنایع شهرستان بازدید به عمل آوردند. این بازدید ها با هدف پایش شرایط بهداشتی محیط های کاری، شناسایی کانون های بالقوه رشد و تکثیر پشه آئدس، و ترویج اقدامات بهسازی محیط در واحدهای صنعتی و تولیدی انجام شد. در جریان این بازدید ها، آموزش های تخصصی در زمینه اصول کنترل ناقلین، بهسازی محیط و مدیریت عوامل مستعد تجمع آب های راکد به مسئولین ایمنی و بهداشت واحد ها ارائه شد و توصیه های فنی لازم جهت اصلاح نواقص به کارفرمایان ابلاغ شد.
مهندس منا غفوریان کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با اشاره به نقش محوری مداخلات محیطی در پیشگیری از اپیدمی تب دنگی اظهار داشت: پشه آئدس ناقل بیماری هایی نظیر تب دنگی و چیکونگونیا، موجودی است که کوچک ترین غفلت محیطی میتواند منجر به گسترش بیماری های منتقله ازآن شود. از این رو، همگرایی بین بخشی و مشارکت فعال صنایع در رعایت ضوابط بهداشت محیط کار، زیربنای موفقیت در مهار این بیماری است. وی افزود: حضور میدانی کارشناسان در کارگاه ها و صنایع، نه تنها در جهت صیانت از سلامت شاغلان، بلکه در راستای ارتقای تاب آوری جامعه در برابر تهدیدات نو پدید سلامت، گامی اثربخش و آینده نگرانه محسوب میشود.
ارسال نظر