برگزاری جلسه بررسی معضلات بهداشتی صنف اتحادیه قنادان در اتاق اصناف شهرستان ری
1404/10/02، جلسه بررسی معضلات بهداشتی صنف اتحادیه قنادان، کافی شاپ و آبمیوه بستنی با حضور کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در اتاق اصناف برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دانشگاه علوم پزشکی تهران
در راستای تقویت ارتباط و تعامل میان اصناف و دستگاه های اجرایی، جلسه بررسی معضلات بهداشتی در محل اتاق اصناف شهرستان ری برگزار شد. این جلسه با حضور رئیس اتاق اصناف شهرستان، مهندس حسین سبز علی، کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان، مهندس اصغر قلی زاده، رئیس اتحادیه قنادان، حسن رحمتی و با مشارکت کسبه برگزار شد.
در این نشست، کسبه حاضر مسائل، مشکلات، درخواست ها و دغدغه های خود را در خصوص جواز کسب و الزامات بهداشت محیط به صورت مستقیم مطرح کردند.
در ادامه جلسه، مهندس قلی زاده، توضیحاتی در مورد ضوابط، قوانین و فرآیند های مرتبط با جواز کسب و ملاحظات بهداشتی داد و بر ضرورت همکاری و تعامل مستمر میان کسبه و مجموعه بهداشت در راستای حفظ سلامت عمومی و تسهیل امور صنفی تأکید کرد.
ارسال نظر