وبینار پیشگیری از پوسیدگی دندانی و ارتقای سلامت دهان و دندان در کودکان
وبینار پیشگیری از پوسیدگی دندانی و ارتقای سلامت دهان و دندان در کودکان ویژه مربیان و رابطین بهداشت مدارس و مراقبین سلامت در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری
وبینار پیشگیری از پوسیدگی دندانی و ارتقای سلامت دهان و دندان در کودکان ویژه مربیان و رابطین بهداشت مدارس و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای بهداشت در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.
دکتر فاطمه سعیدی کارشناس واحد دهان و دندان در خصوص سلامت و بیماری های دهان و دندان، عوامل تعیین کننده سلامت و تاثیر ژنتیک بر بیماریهای دهان و دندان، آناتومی دندان صحبت و بر اهمیت دندانهای شیری، دوره های مختلف دندانی و مراقبت از دندان 6 سالگی به عنوان اولین دندان دائمی که در دهان کودکان رویش می کند تاکید کرد.
در ادامه دکتر عبداله عیوضی کارشناس مسئول واحد دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: شکل مواد غذایی، قوام، دفعات مصرف، غذاها و مایعاتی که همراه با هم مصرف می شوند در سلامت دهان و دندان نقش موثری دارند. روش های مختلف استفاده از فلوراید مانند خمیر دندان حاوی فلوراید، وارنیش فلوراید، روش های خوراکی، همچنین نخ دندان و مسواک زدن در پیشگیری از پوسیدگی دندانها تاثیر بسزایی دارد.
دکتر بهار دادخواه گفت: عوامل مستعد کنندهی آسیبهای دندانی ضربه، فعالیت فیزیکی شدید، تصادف، استفاده نامناسب از دندانها و... هستند و همچنین در خصوص راههای پیشگیری از آسیب به دندانها و بافت های نرم دهان و روش های درمانی آموزش داد.
در پایان به سوالات حاضرین در وبینار پاسخ داده شد.
ارسال نظر