• 28 آبان 1403

نظارت دقیق بر واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی در شب‌های قدر

  • تاریخ انتشار : 1396/03/27 - 14:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 314
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توسط شبکه شهرری انجام می‌شود

نظارت دقیق بر واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی در شب‌های قدر

واحد بهداشت محیط شبکه شهرری به‌منظور تأمین سلامت مردم، نظارت دقیق و همه‌جانبه‌ای بر واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی در شب‌های قدر دارد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، اکیپ‌های بازرسی شبکه شهرری در شب‌های قدر از افطار تا سحر در اطراف اماکن زیارتی و محل تجمع مردم مانند حرم حضرت عبدالعظیم (ع) فعال بوده و نظارت دقیقی بر مواد خوراکی و آشامیدنی دارند.
این واحدهای بازرسی در شب‌های نوزدهم و بیست و یکم ماه مبارک رمضان، ضمن بازدید و نمونه‌برداری، اقدام به آموزش مسائل بهداشتی به متصدیان تولید و فروش کرده تا با بالا بردن آگاهی دست‌اندرکاران مواد غذایی، به ارتقاء سطح بهداشت منطقه کمک کرده باشند.
گفتنی است گروه‌های بازرسی امشب نیز در مناطق اطراف حرم حضرت عبدالعظیم و بازارهای شهرری حضور فعال داشته تا بتوانند سلامتی زائران و عزاداران را تأمین کنند.
  • گروه خبری : اخبار,عمومی
  • کد خبر : 68976
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم