در ماه مبارک رمضان
سه هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان ری انجام شد
بهمنظور تأمین سلامت شهروندان، در ماه مبارک رمضان نزدیک به سه هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان ری انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان فعالیتهای ویژه واحد بهداشت محیط نیز در این ماه آغاز شد.
تیمهای نظارتی بهداشت محیط در دو نوبت صبح و عصر، با حضور در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بررسیهای لازم را بهمنظور تائید بهداشتی بودن محصولات خوراکی انجام میدادند.
دو هزار و هشتصد و سیودو بازدید نتیجه فعالیتهای بازرسان بهداشت محیط در این ماه بوده است.
در همین مدت بیش از نهصد کیلو مواد غذایی فاسد نیز توقیف و پس از طی مراحل قانونی معدوم شد.
در ایام برپایی مراسم ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی و شبهای احیاء به دلیل حضور زائران در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی، گروههای نظارتی شبکه نیز افزایش یافت و بازرسان از افطار تا سحر در محل برگزاری مراسم حضور داشتند.
نمونهبرداری از آب، کلر سنجی و نظارت بر مراحل تهیه مواد غذایی بهخصوص آش و حلیم و زولبیا بامیه از فعالیتهایی بود که در ماه مبارک رمضان با دقت بیشتری انجام شد.
در این بازدیدها کارشناسان بهداشت محیط، با توزیع جزوات آموزشی اصول بهداشتی که در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی باید انجام شود را به متصدیان آموزش میدادند.
ارسال به دوستان