• 01 آذر 1403

دستورالعمل بهداشت محیط در ایام سوگواری سرور شهیدان، حضرت ابا عبدالله (ع) محرم و صفر سال 1403

  • تاریخ انتشار : 1403/04/18 - 11:18
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 166
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دستورالعمل بهداشت محیط در ایام سوگواری سرور شهیدان، حضرت ابا عبدالله (ع) محرم و صفر سال 1403

دستورالعمل بهداشت محیط در ایام سوگواری سرور شهیدان، حضرت ابا عبدالله (ع) محرم و صفر سال 1403، از سوی مرکز سلامت محیط و کار، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معاونت بهداشت اعلام شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دستورالعمل بهداشت محیط در ایام سوگواری سرور شهیدان، حضرت ابا عبدالله (ع) محرم و صفر سال 1403، از سوی مرکز سلامت محیط و کار، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد.

دستورالعمل بهداشتی تهیه و عرضه نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر سال 1403

  1. در صورت پخت و پز بایستی هرگونه پخت وپز در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد .
  2. کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت ضروری است.
  3. مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و توصیه می گردد از مواد غذایی مشمول بسته بندی که مورد تایید وزارت متبوع است استفاده شود .
  4. از فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید وزارت متبوع و سازمان دامپزشکی است استفاده شود .
  5. ذبح و قربانی در جلوی هیئت انجام نشود.
  6. از نمک های بسته بندی ید دار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو در تهیه و پخت غذا، برنج استفاده شود .
  7. در تهیه غذا از روغن های دارای مجوز ساخت ازسازمان غذا و داروبا ترانس پایین استفاده شود .
  8. از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود.
  9. از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری گردد. در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته در زیر 4درجه سانتی گراد یا در بالای 63 درجه سانتی گراد (روی شمعک گاز) نگهداری تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر 63 درجه نرسد.
  10. از بسته بندی غذا بیش از دوساعت قبل از مصرف خودداری شود. (بعضاً هیئت ها و نذر دهنده ها غذا را چند ساعت قبل از مصرف عزاداران بسته بندی می کنند که این کار باعث به خطر افتادن سلامت عزاداران می شود.)
  11. از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود.
  12. از آب آشامیدنی سالم استفاده گردد.
  13. در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع مواد غذایی گرم از ظروف یکبارمصرف مناسب دارای مجوز از غذا و دارو استفاده شود.
  14. استفاده از ظروف یکبار مصرف فاقد مجوز و مشخصات و همچنین ظروف پلی استایرنی (ظروف پلاستیکی شفاف و نازک) در توزیع نوشیدنی گرم و غذای پخته شده خودداری گردد.
  15. از توزیع آب، شربت و یا شیر فاقد بسته بندی در بین دسته های عزاداری و یا در مراسم جداً خودداری گردد.
  16. ضمن رعایت نظافت، شستشو و گندزدایی مستمر سرویس های بهداشتی نسبت به نصب سیستم لوله کشی مایع دستشویی و یا نصب جای مایع محتوی مایع دستشویی اقدام گردد.
  17. پسماند های تولید شده به صورت بهداشتی جمع آوری، انتقال و دفع گردد. بویژه درکنار هرایستگاه صلواتی سطل یا کیسه جهت جمع آوری مرتب ظروف ولیوان های یکبار مصرف استفاده شده نگهداری شود.
  18. با نصب تابلوها و یا اطلاعیه ممنوعیت استعمال دخانیات و جمع آوری زیر سیگاری ها از استعمال مواد دخانی در محل های مسقف خودداری گردد.
  • گروه خبری : اخبار,عمومی
  • کد خبر : 270660
کلمات کلیدی