برگزاری وبینار آموزشی "نگهداری مواد غذایی در خوابگاه" برای دانشجویان دانشکده فنی ولیعصر (عج) "به مناسبت هفته سلامت"
"به مناسبت هفته سلامت" وبینار آموزشی "نگهداری مواد غذایی در خوابگاه" برای دانشجویان دانشکده فنی ولیعصر (عج) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری
به مناسبت "هفته سلامت" و به همت واحد آموزش و ارتقاء سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، وبینار آموزشی با موضوع "نگهداری مواد غذایی در خوابگاه" برگزار شد.
مهندس رقیه گونه فراهانی کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در خصوص نکاتی مانند غذا و ریزمغذی ها، خطراتی که موادغذایی را تهدید می کند (شامل خطرات بیولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی)، بهداشت محیط آشپزخانه خوابگاه، مدیریت پسماند در محیط خوابگاه، بهداشت یخچال و شرایط نگهداری مواد غذایی در داخل یخچال، نکات مهمی در خصوص بهداشت آب، وسایل ایمنی در محیط خوابگاه، پاکسازی و نظافت محیط آشپزخانه، نکات مهم در هنگام خرید موادغذایی، بیماری تب مالت، رعایت بهداشت روغن و نمک، تقلبات موادغذایی، معرفی سامانه شکایات مردمی وزارت بهداشت (۱۹۰) توضیخات مبسوطی را ارائه بیان کرد.
این جلسه آموزشی با همکاری دفتر مشاوره و سلامت دانشکده فنی ولیصر (عج) برگزار، جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده در آن شرکت کردند و به شرکت کنندگان گواهی شرکت در دوره ارائه شد.
ارسال نظر