برگزاری سومین کمیته پیشگیری از خودکشی در شهرستان ری
سومین کمیته پیشگیری از خودکشی شهرستان ری در سالن حضرت قائم شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، سومین کمیته خودکشی شهرستان ری با حضور دکتر آرمان مدرس، معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دکتر عباس وثوق مقدم رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیران گروه واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد و بهداشت مدارس معاونت بهداشت دانشگاه، نمایندگان ادارات عضو کمیته پیشگیری از خودکشی شهرستان از جمله آموزش و پرورش، بهزیستی، بیمارستان رازی، هلال احمر، مرکز سراج شهرستان ری، نماینده فرمانداری و مسئولین واحدهای ستادی مرتبط با پدیده خودکشی در ستاد شبکه بهداشت و درمان ری برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر جولائیها کارشناس مسئول سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با ارائه گزارش وضعیت موارد اقدام و فوت منجر به خودکشی در گروه سنی زیر 18 سال به تفکیک (جنسیت،سن، روش اقدام، سابقه اقدام و سابقه اختلالات روانپزشکی) در شهرستان ری، فرایند ارائه خدمات در سامانه سیب در 9 ماه اول سال 1403 و نیز اقدامات حمایتی و درمانی اعم از خدمات روانپزشکی، روانشناسی، مددکاری اجتماعی و ... برای این گروه ها را بیان کرد.
اعضای کمیته گزارش اقدامات خود در خصوص دستور جلسه دوم و سوم را بیان و در ادامه به بیان تجارب و تحلیل خود از وضعیت اقدام به خودکشی دانش آموزان، دلایل آن و سایر ویژگی های مناطق آسیب پذیر در سطح شهرستان پرداختند.
دکتر ناهید جولائیها در این خصوص گفت: از جمله اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات قبل می توان به برگزاری سلسله کارگاه های بتا برای کارکنان آموزش و پرورش و مدیران و معلمان مدارس شهرستان توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و پیگیری انجام پژوهش در خصوص دانش آموزان اشاره کرد.
دکتر وثوق مقدم رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و زهرا مرتضوی مدیر گروه سلامت روان و زهرا آقامیری رئیس محترم گروه سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس معاونت بهداشت نظرات کارشناسی خود در خصوص استفاده از کل ظرفیت شهرستان ری برای ارتقای سلامت روان و کاهش پدیده خودکشی در منطقه را بیان کردند و شرکت کنندگان به ارائه راهبرد های پیشگیری در قالب آموزش و مداخله و پیگیری پرداختند.
ارسال نظر