• 26 آبان 1403

برگزاری جلسه هماهنگی اجرای برنامه تغذیه سالم در شرکت شیمیایی فاراد

  • تاریخ انتشار : 1401/04/18 - 11:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 160
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه هماهنگی اجرای برنامه تغذیه سالم در شرکت شیمیایی فاراد

جلسه هماهنگی اجرای برنامه تغذیه سالم در شرکت شیمیایی فاراد با هدف تامین سلامت و امنیت غذایی کارکنان مطابق با اصول تغذیه ایی و کاهش ابتلا به بیماریهای غیر واگیر (دیابت، پرفشاری و ...) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

جلسه هماهنگی اجرای برنامه تغذیه سالم با مدیران شرکت شیمیایی فاراد با هدف تامین سلامت و امنیت غذایی کارکنان مطابق با اصول تغذیه ایی و کاهش ابتلا به بیماریهای غیر واگیر (دیابت، پرفشاری و ...) برگزار شد.

ماندانا دقیقی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در خصوص این جلسه گفت: با هدف بهبود تغذیه کارکنان بخش صنعت شهرستان ری، واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت ری با هماهنگی واحد بهداشت حرفه ای و شرکت شیمیایی فاراد، فعالیت مشترکی را در خصوص افزایش آگاهی های تغذیه ایی کارکنان این شرکت آغاز کردند.

وی ادامه داد: این طرح در 2 گام در حال اجرا می باشد.گام اول: اصلاح الگوی تغذیه کارکنان از طریق آموزش 6 هفته ایی و گام دوم: ارزیابی محیط غذایی کارکنان.

دقیقی گفت: بر این اساس هر هفته کارکنان این شرکت در بستر مجازی، با استفاده از یک کتابچه الکترونیکی در قالب داستان، تحت عنوان هفت خان سلامتی که توسط واحد تغذیه ری تدوین شده و در هر خان به بررسی و ارایه راهکار در مورد اصلاح عادات غذایی می پردازد، آموزش خواهند دید.

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: نیروی کار سالم  بازوی کارآمد هر کشوری بوده و نظام مدیریتی از توانمندی های جسمی و روانی آنها برای پیشرفت جامعه در حوزه های مختلف از جمله صنعت استفاده می کند. به همین منظور حفظ سلامت شاغلین اهمیت ویژه ای داشته و یکی از شاخص های مهم توسعه یافتگی محسوب می شود.

وی دادمه داد:  شیوع و بروز چشمگیر بیماری های غیرواگیر به ویژه در دهه های اخیر، سبب بروز نگرانی هایی در مجموعه سلامت کشورهای جهان شده است.

دقیقی گفت: به ازای هر 6 ساعت نشستن در روز در مقایسه با 3 ساعت نشستن ،خطر مرگ در مردان 18 درصد و در زنان 37 درصد افزایش می یابد.

وی ابراز امیدواری کرد، با اجرای برنامه مذکور گامی در جهت ارتقای سلامت جامعه و کاهش مرگ و میر ناشی از بیماریهای مزمن مرتبط با تغذیه برداشته شود .

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,عمومی
  • کد خبر : 215110
کلمات کلیدی
حسین حاجی رضایی
تهیه کننده:

حسین حاجی رضایی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *