برگزاری جلسه آموزشی مهارت آشپزی سالم در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری
روز سه شنبه 12 تیرماه 1403، جلسه آموزشی مهارت آشپزی سالم با هدف ترویج فرهنگ سلامت و آشپزی بهینه در سالن حضرت قائم (عج) شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، روز سه شنبه 12 تیرماه 1403، جلسه آموزشی مهارت آشپزی سالم با هدف ترویج فرهنگ سلامت و آشپزی بهینه با تدریس هانیه ولایتی، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان ری برای جمعی از همکاران ستادی و کارشناسان تغذیه در سالن حضرت قائم(عج) این شبکه برگزار شد.
در ابتدا شرکتکنندگان با اصول پایهای آشپزی سالم آشنا شدند و از طریق دستورهای پخت و تهیه و چاشنی ها ، مهارتهای لازم برای پخت و آمادهکردن غذاهای سالم را فرا گرفتند.
در ادامه اصول طعم دهی غذا ، نگهداری مواد غذایی ، معرفی غذاها و پیش غذاهای سالم و روش های پخت سالم و روش های مصرف کم نمک و روغن در آشپزی بیان شد.
در بخشی از این جلسه راجع به تکنیک های کاهش روغن و چربی مصرفی موارد ذیل اشاره شد:
استفاده از کاغذهای روغنی فر جهت حذف روغن برای چرب کردن سینی فر، استفاده از پد جاذب روغن، برای گرفتن روغن اضافی غذاهای سرخ کردنی، استفاده از ظروف نچسب که روغن کمتری برای سرخ کردن نیاز دارد،انتخاب نسخه های کم چرب لبنیات و سس ها، استفاده از شیر و آرد به جای خامه در سوپ ها، استفاده از ماست ایسلندی به جای سس در سالاد یا سالاد الویه
ارسال به دوستان