• 25 آبان 1403

برگزاری جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

  • تاریخ انتشار : 1403/03/09 - 09:49
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 166
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

روز دوشنبه هفتم خرداد 1403، جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سالن حضرت قائم(عج) شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، به مناسبت روز جهانی شیر، جلسه آموزشی با موضوع بهداشت و ایمنی مواد غذایی با حضور مهندس بیتا نافعی، کارشناس اداره نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان مدرس، برای همکاران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در سالن حضرت قائم(عج) این شبکه برگزار شد.

در این جلسه نافعی در خصوص بهداشت موادغذایی از ابتدای مراحل فرآوری تا عرضه و مصرف و شیوه های صحیح نگه داری موادغذایی (استفاده از دمای چهار درجه، تهیه کنسرو، خشک کردن، استفاده از نمک، غلیظ کردن و افزایش فشار اسمزی) توضیحاتی ارائه کرد.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,عمومی
  • کد خبر : 267257
کلمات کلیدی
فاطمه  پرویزی
تهیه کننده:

فاطمه پرویزی

تصاویر