برپایی جشنواره غذای سالم در شهرستان ری
جشنواره غذای سالم با حضور رابطین سلامت منطقه ظهیر آباد و باهدف ترویج استفاده از غذای سالم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جشنواره غذای سالم در تاریخ چهارشنبه سوم آبان ماه و به همت مسئولین پایگاه شماره سه ظهیرآباد برگزار شد.
در این جشنواره یکروزه، رابطین سلامت با طبخ غذاهای سالم در این مسابقه شرکت کردند.
استفاده از مواد غذایی سالم و تازه، طرز پخت صحیح و بهداشتی و استفاده از گروههای مختلف مواد غذایی و توجه به نیازهای بدن از مهمترین مسائلی بود که در داوری این جشنواره در نظر گرفته شد.
در پایان به افراد برگزیده جوایزی اهدا شد.
ارسال به دوستان