اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ماه مبارک رمضان در شهرستان ری
طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در ماه مبارک رمضان با اولویت نظارت بر مراکز تهیه تولید و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی حساس در شهرستان ری اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مهندس مهرداد سلامی مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در این خصوص گفت: هدف از تشدید نظارتی بر فعالیت مراکز تولید و عرضه مواد غذایی را در طول ماه مبارک رمضان "حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه با توجه به شرایط خاص کشور و شیوع ویروس کرونا، همچنین مهار و کاهش بیماریهای مرتبط با آب و غذایی است.
مهندس سلامی ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط شبکه ری مجهز به دستگاههای سنجش پرتابل بوده، با نمونهبرداری از آب، مواد غذایی، آلاینده سنجی سطوح با دقت و سرعت بیشتری نظارت ها را انجام می دهند.
وی ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط با همکاری کارشناسان دیگر دستگاههای مرتبط در این مدت بطور ویژه از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، فروشگاههای عرضه آش، حلیم، کلهپزی، زولبیا بامیه، نانوایی ها و دیگر واحدهای مرتبط با مواد خوردنی و آشامیدنی بازرسی کرده و به همه آنها سرکشی میکنند. با توجه به اینکه وضعیت شهرستان ری در حالت قرمز کرونایی می باشد برگزاری اجتماعات با محدودیت هایی مواجهه است که مطابق دستورالعمل ابلاغی ستاد ملی کرونا عمل خواهد شد.
مهندس سلامی گفت: ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه پر برکت، از تمامی همشهریان محترم خواهشمندم پروتکل های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شستشوی دست ها و عدم حضور در اجتماعات و... را رعایت کرده و از بستر فضای مجازی برای دعا و نیایش های این ماه مبارک استفاده کنند.
شهروندان در طول ماه مبارک رمضان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی حتما با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گرفته و مراتب را برای بررسی فوری به گروه بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری اطلاع دهند.
ارسال نظر