اجرای ماده 42 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در شهرستان ری
کلاس آموزشی در خصوص اجرای ماده 42 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با عنوان راهنمای بالینی هماهنگ کشوری "پیشگیری، تشخیص به هنگام و درمان ناباروری در قالب نظام ارجاع و سطح بندی خدمات " برای بهورزان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، با توجه به اجرایی شدن ماده 42 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با عنوان راهنمای بالینی هماهنگ کشوری "پیشگیری، تشخیص به هنگام و درمان ناباروری در قالب نظام ارجاع و سطح بندی خدمات " جلسه آموزشی مورخ ۱۴۰۲/۱۱/25توسط منصوره زرینی، کارشناس جوانی جمعیت شبکه برای بهورزان در مرکز آموزش بهورزی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد.
در این جلسه توضیحات تکمیلی در خصوص دستورالعمل اجرایی ماده ۴۲ داده و مرور کلی بر سطوح ارائه خدمات ناباروری در بخش دولتی (سطح یک ویژه مراقبین سلامت، بهورزان، پزشک، ماما، متخصص زنان و مامای بخش خصوصی_ سطح ۲ و ۳) انجام شد. در پایان زرینی به اهمیت تشخیص بهنگام،آموزش و ارجاع افراد مشکوک به ناباروری، فرد مبتلا به علل شایع ناباروری( آندومتریوز و تخمدان پلی کیستیک)، سقط مکرر و اختلال عملکرد جنسی تاکید کرد.
ارسال به دوستان