نشست مشترک مسئولین شبکه بهداشت ری و شهرداری قیام دشت برای راه اندازی خانه مشارکت مردم در شهر قیام دشت
با حضور مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز بهداشت جنوب تهران و مسئولین شهرداری قیام دشت، اولین جلسه راه اندازی خانه مشارکت مردم در شهر قیامدشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری
روز دوشنبه مورخ 22 آذرماه 1401 و با حضور دکتر مجید دل آور، معاون اجرایی، گیتی هاشمی، مسئول واحد گسترش، دکتر مریم اثنی عشری، مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، زهرا مرتضوی، نماینده معاونت بهداشت، در راه اندازی خانه های مشارکت مردم در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرح شاه محمدی، کارشناس واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر حسین ترکاشوند، شهردار و معصومه سادات هاشمی، مسئول اجتماعی فرهنگی شهرداری قیام دشت، اولین جلسه راه اندازی خانه مشارکت مردم در شهر قیامدشت در شهرداری آن شهر برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر حسین ترکاشوند، شهردار شهر قیام دشت با اشاره به همکاری گسترده شهرداری با نهادها و سازمان های مختلف این شهر گفت: بهداشت و سلامت مردم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، تعامل و همکاری مجموعه شهرداری با مراکز و پایگاه های سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری فعال در شهر قیام دشت در سطح بسیار خوبی انجام می شود.
دکتر ترکاشوند ادامه داد: مجموعه شورای اسلامی و شهرداری قیام دشت از تمامی فعالیت های بهداشتی درمانی در مناسبت های مختلف مرتبط با بهداشت و سلامت حمایت و پشتیبانی کرده و آمادگی خود را برای ادامه این همکاری اعلام می کند.
شهردار قیام دشت با اشاره به همکاری گسترده و خوب مجموعه شهرداری قیام دشت در این کرونا با شبکه بهداشت ری در ایجاد مرکز تجمیعی واکسیناسیون و ... گفت: تلاش و هدف ما برای ایجاد محیطی مطلوب و افزایش کیفیت زندگی مردم است و یکی از مهمترین موضوعات توجه به بهداشت و سلامت شهرمان است.
وی با حمایت از فعالیتهای بهداشتی در جهت ارتقای سلامت شهروندان گفت: در مسائل مختلف اجتماعی، فرهنگی، بهداشتی و ... هر زمان انرژی و توان مردم به میدان آمده، نتایج ارزشمندی را در پی داشته است.
دکتر مجید دل آور معاون اجرایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، با اشاره به جایگاه خانه های مشارکت مردم در جلب مشارکت های عموم مردم در بهبود مسائل مختلف اجتماعی، بهداشتی و مطالبهگری مردم در این زمینه و کمک و همراهی آنها در رفع مشکلات، ایجاد این خانه ها را از مصادیق بارز مشارکت دادن مردم در پیشرفت امور دانست. دکتر دل آور از همکاری و تعامل مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر قیام دشت با شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری قدردانی کرد.
زهرا مرتضوی، نماینده معاونت بهداشت، در راه اندازی خانه های مشارکت مردم در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای تبیین موضوع ایجاد خانه های مشارکت مردم گفت: ایجاد خانه های مشارکت تشکل مردمی است که به تایید و امضای وزرای کشور و بهداشت و درمان رسیده و ابلاغیه آن به فرمانداری ها ارسال شده و در شهرستان ری طرح توجیهی آن در جلسه مشترکی در اختیار فرمانداری ری قرار گرفته است، در منطقه 20 شهرری خانه مشارکت افتتاح شده و جزء خانه های مشارکت فعال بوده، اقدامات و نتایج خوبی به همراه داشته است. نمونه های آن در جمعیت تحت پوشش علوم پزشکی تهران در مناطق 10، 17و 19 شهرداری تهران و شهرستان اسلامشهر اجرایی شده است .
وی گفت: خانه های مشارکت مردم یک تشکل مردمی و از اهداف اصلی این تشکل مطالبه نیازهای مردم از مسئولین است. اعضا ی این تشکل از 21 سر گروه مردمی که در شیوه نامه خانه مشارکت مردم در سلامت عنوان شده ، شامل نماینده خیرین منطقه، معتمدین محلی، عضو شورا، نمایندگان ورزشکاران، اتباع، کارگران، کارآفرین، روحانیون و هیئت های مذهبی، سمن ها، بسیج، دانش آموزران و دانشجویان و افراد شاخص و تاثیر گذار می باشد.
وی خاطر نشان کرد، جایی که مردم در تصمیم گیری، سیاست گذاری و اجرا درگیر می شوند، نتایج مطلوبی در پی دارد.
نماینده معاونت بهداشت، در راه اندازی خانه های مشارکت مردم در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: نقش خانه های مشارکت در موضوع خود مراقبتی بسیار مهم است، اینکه به مردم یاد بدهیم چطور می توانند با افزایش آگاهی صحیح مرتبط با سلامت و بهداشت مراقب سلامت خود و خانواده اش باشد، تاثیرات بسیار مهمی در سلامت عمومی و کاهش هزینه های درمانی خواهد داشت و انتقال پیام های سلامت یکی از وظایف آنهاست. در نیازسنجی ها، به خصوص در حوزه سلامت نیز، آن نیازی اساسی است، که از سوی مردم واقعی تر بیان می شود، نه فردی که در آن محیط زندگی نمی کند و بواسطه وظیفه سازمانی مشغول فعالیت است.
مرتضوی در بخش پایانی صحبت های خود ابراز امیدواری کرد با همکاری مجموعه مسئولین شهر و شهرداری قیام دشت شاهد افتتاح و آغاز فعالیت خانه مشارکت شهر قیام دشت بوده و از نتایج آن، که اصول اولیه این برنامه است و شامل بهره مندی مردم منطقه از عدالت در سلامت، توسعه پایدار، نشاط عمومی است محقق شود.
در پایان دکتر مریم اثنی عشری مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت و نماینده شبکه بهداشت ری در ایجاد خانه های مشارکت شهرستان گفت: نظام نامه و شیوه نامه تشکیل خانه مشارکت مردم در اختیار معصومه سادت هاشمی، سرپرست اجتماعی فرهنگی شهرداری قیام دشت قرار گرفت و در راستای گسترش آموزش بهداشت، گروه های مجازی سفیران سلامت تهران به ایشان معرفی و مقرر شد رسانه های آموزشی در موضوعات مختلف بهداشتی از طریق واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت شبکه بهداشت ری در اختیار شهرداری قیام دشت قرار گیرد.
ارسال نظر