• 11 تیر 1403

مراسم کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت در بخش کهریزک شهرستان ری

آئین کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت حضرت ابوالفضل العباس (ع) با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت، دکتر زهرا حسینی تبار، مدیر خیّرین سلامت دانشکاه علوم پزشکی تهران، حاج مهدی خان محمدی، مدیرعامل شرکت نان سحر (خیّر نیک اندیش و حامی سلامت )، امیر نعمت بنی آدم رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران، دکتر مصطفی امینی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مهندس علی کلهر، شهردار کهریزک در محله قاسم آباد بخش کهریزک شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

روز چهار شنبه 6 تیرماه 1403 و با حضور دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت، دکتر زهرا حسینی تبار، مدیر خیّرین سلامت دانشکاه علوم پزشکی تهران، حاج مهدی خان محمدی، مدیرعامل شرکت نان سحر (خیّر نیک اندیش و حامی سلامت )، امیر نعمت بنی آدم  رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهر تهران، حاج ناصر شریفی نیا خیر اهدا کننده زمین، مهندس علی کلهر، شهردار کهریزک، دکتر مصطفی امینی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دکتر محمد رضا قیوم زاده، معاون اجرایی دکتر عباس مزینانی، مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر آرمان مدرس معاون شبکه بهداشت ری در محله قاسم آباد بخش کهریزک شهرستان ری آئین کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت حضرت ابوالفضل العباس (ع) برگزار شد.

حاج مهدی خان محمدی خیّر سلامت و بنیانگذار نان سحر در آئین کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت گفت: فرصت آشنایی با مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و شبکه های بهداشتی درمانی فرصت ارزشمندی شد تا در ساخت این مرکز با دانشگاه همکاری داشته باشم.

وی افزود: توسعه زیر ساخت های جدید بهداشتی درمانی در مناطق کم تر برخوردار، موجب رشد و توسعه سلامت و بهداشت مردم شده و مشارکت خیّرین در این امر مهم تاثیر بسازایی دارد.

دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با رسالتی مهم، جمعیت بزرگی را در جنوب تهران با دو شبکه بهداشت و درمان ری و اسلامشهر و مرکز بهداش جنوب تهران تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار داده است.

وی افزود: خوشبختانه طی سالهای اخیر شاهد استقبال خیرین از حضور در برنامه های عمرانی و ساخت و ساز مراکز خدمات جامع سلامت و خانه بهداشت بوده ایم و امروز هم کلنگ ساخت یک مرکز خدمات جامع سلامت در جنوب شهرستان ری بر زمین خورد.

مهندس علی کلهر شهردار کهریزک با تشکر از انتخاب این منطقه از سوی خیرین و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای سرمایه گذاری در امر سلامت گفت: توجه به بهداشت و سلامت منطقه کهریزک و روستاهای آن موضوع بسیار مهمی است و برای هرگونه همکاری با شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در این خصوص اعلام آمادگی کرد.

دکتر مصطفی امینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با تشکر از خیّر بزرگوار سلامت جناب آقای حاج مهدی خان محمدی، گفت: این مرکز در زمینی به مساحت 5000 مترمربع و در زیربنای 1000 مترمربع به امید خدا طی مدت 14 ماه ساخته و شاهد ارائه خدمات آن به مردم منطقه خواهیم بود.

وی افرود: مرکز خدمات جامع سلامت حضرت ابوالفضل العباس (ع) در محله قاسم آباد و بخش کهریزک واقع شده و جمعیتی حدود سی هزار نفر را تحت پوشش خدمات بهداشتی درمانی قرار می دهد، علاوه برآن، 9 روستا در این منطقه تحت پوشش این مرکز قرار دارند.

دکتر امینی، از همکاری و مساعدت های مهندس علی کلهر شهردار محترم کهریزک، حجت السلام رستمی رئیس محترم اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ری و حاج ناصر شریفی نیا، خیّر ارجمند اهدا کننده زمین تشکر و قدردانی کرد.

حسین حاجی رضایی
تهیه کننده: