شبکه شهر ری | برگزاری جلسه آموزشی امنیت غذایی خانوار و اهمیت جایگاه نان برای بهورزان توسط واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

logo

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1404/09/22 - 10:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی امنیت غذایی خانوار و اهمیت جایگاه نان برای بهورزان توسط واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

به‌منظور ارتقای آگاهی و توانمندی بهورزان در زمینه اصول تغذیه سالم و افزایش فرهنگ و سواد تغذیه ای، واحد بهبود تغذیه کارگاه آموزشی « امنیت غذایی خانوار و اهمیت جایگاه نان » را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دانشگاه علوم پزشکی تهران

در راستای ارتقای سطح آگاهی بهورزان در برنامه های بهبود تغذیه، جلسه آموزشی برای گروه هدف بهورزان آموزشگاه بهورزی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برگزار شد. سارا بهرامی کارشناس واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه در این کارگاه آموزشی، از نقش نان در امنیت غذایی خانوار، اهمیت  نان کامل در تغذیه صحیح در پیشگیری از سوء تغذیه و چاقی، و نقش بهورزان در آموزش خانواده‌ ها گفت.️

در این کارگاه ضمن ارائه نکات علمی و کاربردی، به پرسش‌ های بهورزان پاسخ داده شد. در پایان، شرکت‌ کنندگان نظرات و تجربیات خود را در خصوص چالش‌ های تغذیه‌ای در مناطق تحت پوشش مطرح کردند.

  • کد خبر : 312149
کلمات کلیدی
رویا دهقان
تهیه کننده:

رویا دهقان

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید