بازدید کارشناسان غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری همراه کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه تهران از واحد های تولیدی
در راستای اجرای برنامه های نظارتی، کارشناسان غذا و داروی شهرستان ری به همراه کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه تهران از واحد های تولیدی بازدید کردند. در این بازدید، وضعیت فعالیت واحد، شرایط بهداشتی و رعایت ضوابط و مقررات مربوطه مورد بررسی قرار گرفت و نکات لازم به متصدیان واحد اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دانشگاه علوم پزشکی تهران
در ادامه برنامه های نظارتی بر واحد های تولیدی، کارشناسان غذا و داروی شهرستان ری با همراهی کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه تهران، از یک واحد تولیدی بازدید کردند. این بازدید با هدف بررسی وضعیت فعالیت واحد، ارزیابی شرایط بهداشتی، فرآیند تولید و میزان انطباق با ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو انجام شد. در جریان این بازدید، وضعیت فضا و تجهیزات، نحوه نگهداری مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و راهنمایی ها و توصیه های لازم در خصوص رعایت الزامات قانونی به مسئولان واحد داده شد. این بازدید ها با هدف ارتقای سطح سلامت و نظارت مستمر بر واحد های تولیدی ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر