01 آذر 1403
مدیریت مرکز
واحدستادی
بیماری های واگیردار
بهداشت خانواده
دستورالعملهای واحد
میانسالان
سالمندان
باروری سالم و جوانی جمعیت
شیر مادر و نوزادان
کودکان وتکامل
آموزش بهداشت و ارتقا، سلامت
منابع خود مراقبتی
هر خانه یک پایگاه سلامت
دستور العمل ها و چک لیست
محتواهای آموزشی
چک لیست های واحد
فرم ها
دستور العمل ها
صفحه نخست
مراکز تحت پوشش
میز خدمت الکترونیک
صفحه اصلی
خانه جدید
واحدهای ستادی
بهبود تغذیه
فیلم آموزشی
فیلم آموزشی
فایل ها
آب سالم
اهمیت جدا سازی غذای خام وپخته در پیشگیری از ابتلا به کرونا
اهمیت نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب در پیشگیری از ابتلا به کرونا
پخت کامل غذا
پخت وپز ایمن در مایکروویو
راهنمای نگهداری و آماده سازی مواد غذایی در پیشگیری از کرونا
انواع روغن های مصرفی
بهداشت میوه و سبزی در اپیدمی کرونا
بهداشت نان در اپیدمی کرونا
اخبار ویژه
برگزاری اردوی تفریحی ویژه بهورزان شهرستان ری
مطالب مهم
پویش من هم تست اچآیوی میدهم
هفته آگاه سازی از مقاومت میکروبی سال 1403