برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم و بازدید از سلف دانشگاه فرهنگیان شهرستان ری
کارگاه آموزشی با موضوعات “تغذیه سالم در جوانان و دانشجویان” و “آشنایی با نان کامل و نمک ید دار “ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مفتح برگزار شد. همچنین از سلف و بوفه این دانشگاه بازدید شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دانشگاه علوم پزشکی تهران
به مناسبت هفته پویش ملی تغذیه و روز دانشجو، کارگاهی آموزشی با حضور کارشناسان تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مفتح برگزار شد.
در این برنامه، ناهید رفیع، کارشناس تغذیه مرکز خاورشهر، با تمرکز بر تغذیه سالم، معرفی نان کامل و نمک ید دار، به ارتقای آگاهی و سواد تغذیهای دانشجویان پرداخت. مباحثی چون اهمیت امنیت غذایی، نقش مکمل ها و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر نیز ارائه شد.
همزمان، سارا بهرامی، کارشناس واحد بهبود تغذیه ستاد شبکه، از سلف، بوفه و انبار مواد غذایی دانشگاه بازدید کرد و توصیه هایی برای ارتقای کیفیت خدمات غذایی را به مسئولان کرد. این برنامه با برپایی میز خدمت پاسخگویی به سوالات تغذیهای دانشجویان همراه بود و گامی در جهت نهادینه سازی فرهنگ تغذیه سالم در جامعه دانشگاهی محسوب میشود.
ارسال نظر