اجرای برنامه تغذیه سالم در کارخانه سایپا پرس شهرستان ری
به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و در راستای توانمند سازی روحی و جسمی کارکنان، برنامه تغذیه سالم درکارخانه قطعات سایپا پرس اجر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، نیروی کار هر جامعه ای بازوی توانمند سازندگی و ابزار پیشرفت محسوب می شوند و رسیدگی به سلامت نیروها از مهمترین وظایف سیستم بهداشت و درمان هرکشوری است. متاسفانه امروزه با تغییر سبک زندگی، شاهد بروز بیماری های غیرواگیر در مردم هستیم که با آموزش تغذیه و زندگی سالم می توان به سادگی از آنها جلوگیری کرد.
واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در راستای اجرای برنامه تغذیه سالم، پس از هماهنگی های لازم با کارخانه قطعات سایپا پرس، اقدام به اجرای این برنامه در شرکت مذکور کرد.
این برنامه شامل دو گام است. در گام اول برنامه آموزشی برای کارکنان در شش هفته اجرا می شود. هدف از این آموزش ها آشنایی با تغذیه سالم و تلاش برای اصلاح الگوی غذایی کارکنان است. به همین منظور هر هفته یک بسته آموزشی الکترونیک که توسط واحد بهبود تغذیه شبکه شهرری تهیه شده در اختیارکارکنان قرار می گیرد.
گام دوم شامل ارزیابی محیط غذای کارکنان است که در جلسه های مشترکی که درکارخانه برگزار شده، برنامه ریزی های لازم انجام می شود.
ارسال نظر