• 25 آبان 1403

تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی در شب های قدر

  • تاریخ انتشار : 1403/01/14 - 11:05
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 85
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی در شب های قدر

همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و برگزاری شب های قدر، بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با حضور در محدوده آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)، نسبت به بازدید از وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی اقدام کردند.

 به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و برگزاری شب های قدر، که موجب افزایش تردد زائرین در آستان مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی شده است، تیم هایی از بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری با حضور در محدوده آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع)، بازارهای قدیم و جدید، خیابان حرم و بلوار آستانه نسبت به بازدید از وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی اقدام کردند. در این بازرسی ها بهداشت فردی، موادغذایی، ابزار و تجهیزات، بهداشت آب (کلرسنجی) مورد بررسی قرار گرفت. 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,عمومی
  • کد خبر : 262664
کلمات کلیدی
فاطمه  پرویزی
تهیه کننده:

فاطمه پرویزی

تصاویر