نظارت شبکه شهر ری بر نحوه اجرای شیوه نامه های بهداشتی در نانوایی ها
کارشناسان بهداشت محیط با حضور مستمر در نانوایی های شهرستان ری، ضمن نظارت بر نحوه اجرای شیوه نامه های بهداشتی، آموز ش های لازم را به متصدیان ارائه می دهند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، نان به عنوان یکی از منابع تغذیه ای است که ایرانیان به طور مداوم مصرف می کنند و بهداشت این ماده غذایی بسیار مهم است. نانوایی ها یکی از اماکن پرتردد است از همین رو رعایت اصول بهداشتی و شیوه نامه های مقابله با کرونا درآن ضرورت بسیار دارد.
کارشناسان بهداشت محیط شبکه شهرری با حضور مستمر در نانوایی ها، ضمن نظارت بر نحوه اجرای شیوه نامه های بهداشتی، آموزش های لازم را به متصدیان ارائه می کنند.
توزیع جزوه های آموزشی برای استفاده مشتری ها از دیگر اقداماتی است که در این بازدیدها انجام می شود.
بازرسان بهداشت محیط در صورت مشاهده موارد تخلف، با متخلفین طبق قانون برخورد کرده و در صورت عدم رفع مشکلات بهداشتی پس از مهلت قانونی، واحد متخلف پلمپ خواهد شد.
ارسال نظر