• 25 آبان 1403

دستورالعمل های بهداشتی برگزاری مراسم های عزاداری ماه محرم

  • تاریخ انتشار : 1402/05/02 - 08:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 475
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دستورالعمل های بهداشتی برگزاری مراسم های عزاداری ماه محرم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

دستورالعمل های بهداشتی برگزاری مراسم های عزاداری ماه محرم اعلام شد.

ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﺳﺎﻻﺭ ﺷﻬﯿﺪﺍﻥ ﺩﺭ ﺍﯾﺎﻡ ﻣﺤﺮﻡ ﻭ ﺻﻔﺮ ﺩﺭ ﺟﺎ ﺟﺎﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺳﻼﻣﺖ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﻣﯽﻃﻠﺒﺪ ﮐﻪ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﮐﻨﺘﺮﻟﯽ ﻭ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﻋﻮﺍﻣﻞ ﻣﺤﯿﻄﯽ ﺩﺭ ﺭﺍﺳﺘﺎﯼﺣﻔﻆ ﻭ ﺍﺭﺗﻘﺎﯼ ﺳﻼﻣﺖ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﻣﻨﺴﺠﻢ ﻭ ﻣﺪﻭﻥ ﺑﺎ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼها، ﺻﻮﺭﺕ ﭘﺬﯾﺮﺩ.

ﺍﺯ ﻃﺮﻓﯽ ﻋﺪﻡ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﻣﻮﺍﺯﯾﻦ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﺩﺭ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﻧﺬﻭﺭﺍﺕ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﭘﺨﺖ ﻏﺬﺍ، ﺩﺭﻣﺮﺍﺳﻢ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ، ﺩﺭﻣﺴﺎﺟﺪ، ﺗﮑﺎﯾﺎ ﻭ ﻫﯿﺌﺖ ﻫﺎ  ﻣﻮﮐﺐ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺑﺮﻭﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺁﺏ ﻭ ﻏﺬﺍ ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻋﻔﻮﻧﯽ ﺭﻭﺩﻩ ﺍﯼ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻋﺪﻡ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﻓﺮﺩﯼ ﻭ ﻣﺤﯿﻄﯽ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﻣﺤﯿﻂ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﺗﻨﻔﺴﯽ، CCHF  ﺍﻟﺘﻮﺭ و... ﺭﺍ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﻫﺪ. 

ﺿﻮﺍﺑﻂ ﺍﺟﺮﺍیی:

١-ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺭﯾﺰﯼ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎً ﺩﺭ ﺍﻣﺎﮐﻦ ﻭ ﻓﻀﺎﻫﺎﯼ ﺑﺎﺯ ﺗﮑﺎﯾﺎ ﻭ ﺣﺴﯿﻨﯿﻪ ﻫﺎ ﻭ ﻣﺴﺎﺟﺪ ﻭ ﻫﯿﺌﺖ ﻫﺎ

2-ﺭﻋﺎﯾﺖ ﮐﺎﻫﺶ ﺳﺎﻋﺎﺕ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﻣﺮﺍﺳﻢ

٣-ﺩﺳﺘﻪ ﺭﻭﯼ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺤﻠﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻭ ﺟﺎﺑﺠﺎﺋﯽ ﺷﻬﺮ ﺑﻪ ﺷﻬﺮ، ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﻭ ... با رعایت کامل موازین بهداشتی انجام پذیرد

٤-ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻃﺒﻞ، ﺳﻨﺞ ﻭ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﺩﺭ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺑﺎ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﺷﺨﺼﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺭ ﻏﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮔﻨﺪ ﺯﺩﺍﯾﯽ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﺨﺺ ﺑﻌﺪﯼ ﻣﻨﻌﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ. 

5- ﺍﺟﺮﺍﯼ ﺩﻗﯿﻖ ﭘﺮﻭﺗﮑﻞﻫﺎﯼ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﻭ ﻧﺬﻭﺭﺍﺕ.

 

ﺑﺎ ﻋﻨﺎﯾﺖ ﺑﻪ ﻣﺨﺎﻃﺮﺍﺕ ﺟﺪﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﻧﺬﻭﺭﺍﺕ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺳﻨﻮﺍﺕ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻻﺯﻡ ﺍﺳﺖ ﺫﯾﻞ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﻭ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﻻﺯﻡ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﮔﺮﺩﺩ:

١- ﭘﺬﯾﺮﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﻣﺤﻞ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯼ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯼ ﺑﺎﺯ ﻭ ﻓﻀﺎﻫﺎﯼ ﺑﺴﺘﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺗﻬﻮﯾﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻇﺮﻭﻑ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﺠﻮﺯ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ" ﻇﺮﻭﻑ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﯿﺎﻫﯽ( ﺩﺭ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.

٢-ﻧﺬﻭﺭﺍﺕ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻧﮑﺎﺕ ﻣﻨﺪﺭﺝ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﻮﺭﺍﻟﻌﻤﻞ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺍﻭﺍﻭﯾﺖ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺧﺸﮏ ﻭ ﯾﺎ ﺧﺎﻡ ﺗﻮﺯﯾﻊﮔﺮﺩﺩ.

٣-ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﺮﭘﺎﯾﯽ ﻫﺮ ﻧﻮﻉ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩﻫﺎﯼ ﺻﻠﻮﺍﺗﯽ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﻧﺬﻭﺭﺍﺕ ﻭ ﭼﺎﯼ)ﻣﻮﮐﺐ ﻫﺎ،ﺧﯿﻤﻪ ﻫﺎ،ﭼﺎﺩﺭ ﻭ(... ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺍﺳﺘﺎﻥﻫﺎ ﻭ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥﻫﺎ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﺠﻤﻊ ﺑﻪ ﻧﺤﻮﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺭﻋﺎﯾﺖ موازین بهداشتی توسط ﻣﻮﮐﺐ ﺩﺍﺭﺍﻥ و ﺧﺎﺩﻣﯿﻦ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﻫﺎ ﮐﻨﺘﺮﻝ و تمامی آنان مشخص و شناسنامه دار باشند.

 ﺗﺒﺼﺮﻩ۱: ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺗﺒﻠﯿﻐﺎﺕ ﺍﺳﻼﻣﯽ  ﺳﺘﺎﺩﻫﺎﯼ ﺍﺳﺘﺎﻧﯽ ﺩﺳﺖ ﺍﻧﺪﺭﮐﺎﺭﺍﻥ ﺍﻣﺮ ﺭﺍ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿوﻉ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺍﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﻻﺯﻡ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺩﺍﺭﺩ.

٤- ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﻫﺎﯼ ﺻﻠﻮﺍﺗﯽ، ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﻣﻮﮐﺐ ﻫﺎﯼ ﺳﻼﻣﺖ نیز ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ.

ﭘﯿﻮﺳﺖ ﻧﺬﻭﺭﺍﺕ ﻭ ﺍﻃﻌﺎﻡ ﺩﻫﯽ ﺩﺭ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ ﻣﺤﺮﻡ ﻭ ﺻﻔﺮ

١.ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺑﻪ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﻧﺬﻭﺭﺍﺕ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺑﺴﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺸﮏ ﺩﺭ ﺩﺭ ﻣﻨﺎﺯﻝ ﺑﺎ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﻣﻨﺎﺯﻝ ﻧﯿﺎﺯﻣﻨﺪﺍﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﭘﺬﯾﺮﺩ.

٢.ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﭘﺨﺖ ﻭ ﭘﺰ ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﭘﺨﺖ ﻭﭘﺰ ﺩﺭ ﻣﮑﺎﻥ ﻫﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﺻﻮﺭﺕ ﭘﺬﯾﺮﺩ .

٣.ﮐﻠﯿﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺩﺭ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﺁب و ﻏﺬﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﮐﺎﺭﺕ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﮐﺎﺭﺕ ﻭﺍﮐﺴﻦ ﻣﻌﺘﺒﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﻓﺮﺩﯼ)ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻣﺎﺳﮏ ﻭ ﺩﺳﺘﮑﺶ( ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺧﺪﻣﺖ ﺿﺮﻭﺭﯼ ﺍﺳﺖ.

 4.ﻣﻮﺍﺩ ﺧﺎﻡ ﻣﺼﺮﻓﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺳﺎﻟﻢ ﻭ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺩ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻣﺸﻤﻮﻝ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﮐﻪﻣﻮﺭﺩ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﻣﺘﺒﻮﻉ ﺍﺳﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ .

 ٥.ﺍﺯ ﻓﺮﺍﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺧﺎﻡ ﺩﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﮐﺸﺘﺎﺭ ﻣﺠﺎﺯ ﻭ ﯾﺎ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﻣﺘﺒﻮﻉ ﻭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺩﺍﻣﭙﺰﺷﮑﯽ ﺍﺳﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ .

٦.در صورت ﺫﺑﺢ ﻭ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﺟﻠﻮﯼ ﻫﯿﺌﺖ با رعایت کلیه موازین بهداشتی انجام پذیرد.

٧.ﺍﺯ ﻧﻤﮑﻬﺎﯼ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﯾﺪ ﺩﺍﺭ ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺷﺪﻩ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﺠﻮﺯ ﺳﺎﺧﺖ ﺍﺯ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍ ﻭﺩﺍﺭﻭ ﺩﺭ ﺗﻬﯿﻪ ﻭ ﭘﺨﺖ ﻏﺬﺍ، ﺑﺮﻧﺞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ .

٨.ﺩﺭ ﺗﻬﯿﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﻏﻦ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﺠﻮﺯ ﺳﺎﺧﺖ ﺍﺯﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭﺑﺎ ﺗﺮﺍﻧﺲ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ .

٩.ﺍﺯ ﻇﺮﻭﻑ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺩﺭ ﺁﺷﭙﺰﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ.

10.ﺍﺯ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻃﻮﻻﻧﯽ )ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ( ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮔﺮﺩﺩ. ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻟﺰﺍﻡ ﺑﻪﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ، ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﭘﺨﺘﻪ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ ٤ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﯾﺎ ﺩﺭ ﺑﺎﻻﯼ 63ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ )ﺭﻭﯼ ﺷﻤﻌﮏ ﮔﺎﺯ( ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﺗﺎ ﺩﺭﺟﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﺎﺩﻩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﻪ ﺯﯾﺮ 63ﺩﺭﺟﻪﻧﺮﺳﺪ.

 ١١.ﺍﺯ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﻏﺬﺍ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﺷﻮﺩ. ) ﺑﻌﻀﺎ"ﻫﯿﺌﺖ ﻫﺎ ﻭ ﻧﺬﺭ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﻫﺎ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﮑﺎﺭ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﻪ ﺧﻄﺮ ﺍﻓﺘﺎﺩﻥﺳﻼﻣﺖ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﺍﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ(.

12.ﺍﺯ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺧﺎﻡ ﻭ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﺠﺎﻭﺭﺕ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻭ ﯾﺎ ﺳﺮﺩﺧﺎﻧﻪ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﺷﻮﺩ.

13.ﺍﺯ ﺁﺏ ﺁﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﺳﺎﻟﻢ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮔﺮﺩﺩ.

14- یخ مورد مصرفی کاملا بهداشتی و شرایط استفاده بنحوی باشد یخ داخل شربت انداخته نشود و بصورت غیرمستقیم مانند استفاده از دوظرف بدون برخورد با شربت استفاده گردد. ترجیحا در توزیع چایی  استفاده از شکر مخلوط شده استفاده گردد و از توزیع قند خودداری گردد.

 14.ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻇﺮﻭﻑ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﮔﺮﻡ ﺍﺯ ﻇﺮﻭﻑ ﯾﮑﺒﺎﺭﻣﺼﺮﻑ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﺠﻮﺯ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﻇﺮﻭﻑ ﺑﺮﭘﺎﯾﻪ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ.

15.ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻇﺮﻭﻑ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﻓﺎﻗﺪ ﻣﺠﻮﺯ ﻭ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻇﺮﻭﻑ ﭘﻠﯽ ﺍﺳﺘﺎﯾﺮﻧﯽ )ﻇﺮﻭﻑ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽﺷﻔﺎﻑ ﻭ ﻧﺎﺯﮎ( ﺩﺭ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮔﺮﻡ ﻭ ﻏﺬﺍﯼ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺭﯼ ﮔﺮﺩﺩ.

16. ﺗﻮﺯﯾﻊ ﺁﺏ، ﺷﺮﺑﺖ  ﯾﺎ ﺷﯿﺮ ترجیحا ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﺩﺳﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻋﺰﺍﺩﺍﺭﯼ  ﯾﺎ در صورت تهیه فله ای کاملا بهداشتی تهیه و عرضه گردد.

17.ﺿﻤﻦ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﻧﻈﺎﻓﺖ، ﺷﺴﺘﺸﻮ ﻭ ﮔﻨﺪﺯﺩﺍﯾﯽ ﻣﺴﺘﻤﺮ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﻫﺎﯼ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻧﺼﺐ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻟﻮﻟﻪﮐﺸﯽ ﻣﺎﯾﻊﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻭ ﯾﺎ ﻧﺼﺐ ﺟﺎﯼ ﻣﺎﯾﻊ ﻣﺤﺘﻮﯼ ﻣﺎﯾﻊ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﮔﺮﺩﺩ.

 18.ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎﯼ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﺟﻤﻊ ﺁﻭﺭﯼ، ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﻭ ﺩﻓﻊ ﮔﺮﺩﺩ. ﺑﻮﯾﮋﻩ ﺩﺭﮐﻨﺎﺭ ﻫﺮﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﺻﻠﻮﺍﺗﯽ ﺳﻄﻞ مناسب به همراه ﮐﯿﺴﻪ ﺟﻬﺖ ﺟﻤﻊ ﺁﻭﺭﯼ ﻣﺮﺗﺐ ﻇﺮﻭﻑ ﻭﻟﯿﻮﺍﻥ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼﺷﻮﺩ.

 19.ﺑﺎ ﻧﺼﺐ ﺗﺎﺑﻠﻮﻫﺎ ﻭ ﯾﺎ ﺍﻃﻼﻋﯿﻪ ﻣﻤﻨﻮﻋﯿﺖ ﺍﺳﺘﻌﻤﺎﻝ ﺩﺧﺎﻧﯿﺎﺕ ﻭ ﺟﻤﻊ ﺁﻭﺭﯼ ﺯﯾﺮ ﺳﯿﮕﺎﺭﯼ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﻌﻤﺎﻝ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺧﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﻣﺤﻞ ﻫﺎﯼ ﻣﺴﻘﻒ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮔﺮﺩﺩ.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,عمومی
  • کد خبر : 240561
کلمات کلیدی
حسین حاجی رضایی
تهیه کننده:

حسین حاجی رضایی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *