برگزاری مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ در شهرستان ری
با حضور دکتر علی تاجدار، سرپرست، دکتر آرمان مدرس، معاون، مهندس مهرداد سلامی مسئول واحد بهداشت محیط و کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ در شهرستان ری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری
با حضور دکتر علی تاجدار، سرپرست، دکتر آرمان مدرس، معاون، مهندس مهرداد سلامی مسئول واحد بهداشت محیط و کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ در شهرستان ری برگزار شد.
مهندس مهرداد سلامی، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت:طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ با حضور کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از24 اسفندماه 1401 آغاز و تا 14 فروردین ماه 1402 در شهرستان ری ادامه خواهد داشت.
مهندس سلامی ادامه داد: در این طرح نظارت و تشدید بازرسی های محیطی از تمامی مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی، بین راهی و اقامتی، تفرجگاهها، رستورانها و ... انجام می شود. همچنین نظارت و پایش سلامت آب مصرفی شهرستان در تمامی شهرها و روستاها با انجام کلر سنجی و نمونه برداری دوره ای آب مانند گذشته به دقت تحت نظارت خواهد بود.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: با توجه وجود آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) و زائر پذیر بودن این شهرستان در ایام تعطیلات نوروزی، شیوع و همه گیری کرونا، بازرسی های کارشناسان با دقت و حساسیت بیشتری در تمام ایام تعطیلات و در شیفت های صبح، عصر و شب انجام می شود. در بازرسی های کارشناسان شبکه بهداشت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا توسط مدیران و متصدیان اماکن مختلف نظارت خواهند داشت.
مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری: از مردم شریف شهرستان ری تقاضا می کنیم همواره و بخصوص در تعطیلات نوروزی از خرید مواد غذایی بدون بسته بندی و فاقد مجوز های لازم خودداری و مواد غذایی را از مراکز دارای جواز کسب معتبر تهیه کنند.
مهندس سلامی در پایان گفت: مردم هرگونه تخلف بهداشتی را شبانه روزی به شماره 190 اعلام و اطمینان داشته باشند که به سرعت بررسی می شود.
این طرح با اهداف:
- حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و ایمنی مواد غذایی و آب در سطح عرضه و کنترل دخانیات به منظور کاهش و کنترل بیماری های واگیر و غیر واگیر مرتبط با آب و مواد غذایی در منطقه تحت پوشش با اولویت کنترل بیماری کووید 19
- پیشگیری از بروز مشکلات بهداشتی و اپیدمی های بیماری های منتقله از آب و غذا در منطقه تحت پوشش
- اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری های اجتماعی و طرح مدیریت هوشمند محدودیت های بیماری کووید 19 و ارتقاء وضعیت بهداشت محیطی ( از جمله: بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات ، بهداشت ساختمان ) در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه مراکز و اماکن حساس ویژه این برنامه و کنترل محصولات دخانی به ویژه قلیان
- حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران در ایام تعطیلات نوروزی
- پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر منتقله بوسیله آب و غذا با کنترل عوامل محیطی لازم
- بازرسین بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت مجهز به تجهیزات پرتابل در ساعت های اداری و اکیپ های بازرسی در ساعات غیراداری روزهای غیر تعطیل در سه نوبت صبح، عصر و شب خدمت رسانی خواهند داشت.
ارسال نظر