• 26 آبان 1403

برگزاری مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ در شهرستان ری

  • تاریخ انتشار : 1401/12/25 - 09:49
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 372
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ در شهرستان ری

با حضور دکتر علی تاجدار، سرپرست، دکتر آرمان مدرس، معاون، مهندس مهرداد سلامی مسئول واحد بهداشت محیط و کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ در شهرستان ری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

با حضور دکتر علی تاجدار، سرپرست، دکتر آرمان مدرس، معاون، مهندس مهرداد سلامی مسئول واحد بهداشت محیط و کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ در شهرستان ری برگزار شد.

مهندس مهرداد سلامی، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت:طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۲ با حضور کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از24 اسفندماه 1401 آغاز و تا 14 فروردین ماه 1402 در شهرستان ری ادامه خواهد داشت.

مهندس سلامی ادامه داد:‌ در این طرح نظارت و تشدید بازرسی های محیطی از تمامی مراکز تهیه و توزیع  و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی، بین راهی و اقامتی، تفرجگاهها، رستورانها و ... انجام می شود. همچنین نظارت و پایش سلامت آب مصرفی شهرستان در تمامی شهرها و روستاها با انجام کلر سنجی و نمونه برداری دوره ای آب مانند گذشته به دقت تحت نظارت خواهد بود.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: با توجه وجود آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) و زائر پذیر بودن این شهرستان در ایام تعطیلات نوروزی، شیوع و همه گیری کرونا، بازرسی های کارشناسان با دقت و حساسیت بیشتری در تمام ایام تعطیلات و در شیفت های صبح، عصر و شب انجام می شود. در بازرسی های کارشناسان شبکه بهداشت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی مقابله با کرونا توسط مدیران و متصدیان اماکن مختلف نظارت خواهند داشت.

مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری: از مردم شریف شهرستان ری تقاضا می کنیم همواره و بخصوص در تعطیلات نوروزی از خرید مواد غذایی بدون بسته بندی و فاقد مجوز های لازم خودداری و مواد غذایی را از مراکز دارای جواز کسب معتبر تهیه کنند. 

مهندس سلامی در پایان گفت: مردم هرگونه تخلف بهداشتی را شبانه روزی به شماره 190 اعلام و اطمینان داشته باشند که به سرعت بررسی می شود.

این طرح  با اهداف:

  • حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و ایمنی مواد غذایی و آب در سطح عرضه و کنترل دخانیات به منظور کاهش و کنترل بیماری های واگیر و غیر واگیر مرتبط با آب و مواد غذایی در منطقه تحت پوشش با اولویت کنترل بیماری کووید 19
  • پیشگیری از بروز مشکلات بهداشتی و اپیدمی های بیماری های منتقله از آب و غذا در منطقه تحت پوشش
  • اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری های اجتماعی و طرح مدیریت هوشمند محدودیت های بیماری کووید 19 و ارتقاء وضعیت بهداشت محیطی ( از جمله: بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات ، بهداشت ساختمان ) در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه مراکز و اماکن حساس ویژه این برنامه و کنترل محصولات دخانی به ویژه قلیان
  • حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران در ایام تعطیلات نوروزی
    • پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر منتقله بوسیله آب و غذا با کنترل عوامل محیطی لازم
    • بازرسین بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت مجهز به تجهیزات پرتابل در ساعت های اداری و اکیپ های بازرسی در ساعات غیراداری روزهای غیر تعطیل در سه نوبت صبح، عصر و شب  خدمت رسانی خواهند داشت.

 

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,عمومی
  • کد خبر : 231836
کلمات کلیدی
حسین حاجی رضایی
تهیه کننده:

حسین حاجی رضایی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *