برگزاری جلسه روز جهانی تخم مرغ
با حضور معاون و مسئولین واحدهای ستادی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و به مناسبت 17 مهرماه جلسه روز جهانی تخم مرغ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری
به همت واحد بهبود تغذیه ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری به مناسبت روز جهانی تخم مرغ مورخ 17 مهر ماه، با هدف بهبود تغذیه و فرهنگ سازی برای مصرف منابع غذایی با کیفیت مناسب، جلسه ایی با حضور دکتر آرمان مدرس، معاون کارشناسان مسئول ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در تاریخ 17 مهر تشکیل شد.
هانیه ولایتی کارشناس تغذیه در خصوص روز جهانی تخم مرغ گفت: روز جهانی تخم مرغ فرصتی درخشان است تا مطمئن شویم همه در جهان می دانند که تخم مرغ یک منبع عالی و مقرون به صرفه از مواد مغذی با کیفیت بالا است در کشورهای مختلف این روز با اقداماتی نظیر: تهیه دستورالعمل از غذاهای حاوی تخم مرغ، کمپین های سلامتی، پیاده رویی و حمایت از رستوران هایی که غذاهای تخم مرغ محور دارند، همچنین با اهدا تخم مرغ به مادران باردار و کودکان در مناطق کم برخوردار جشن گرفته می شود.
ماندانا دقیقی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه در خصوص اهمیت آموزش در مدارس و مهد های کودک با هدف ارتقای آگاهی و دانش تغذیه کودکان و نوجوانان در خصوص مزایای مصرف تخم مرغ به عنوان یک میان وعده سالم صحبت کرد.
وی گفت: در بسته های غذایی ارائه شده به کودکان ومادران باردار دارای سوء تغذیه و نیازمند، تخم مرغ یکی از اقلام اهدایی و توزیع شده بوده است.
مهندس مهرداد سلامی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط در خصوص شرایط نگه داری و نحوه تشخیص سالم یا ناسالم بودن تخم مرغ و اینکه خانواده ها نباید از تخم مرغ های شکسته استفاده کنند مطالبی را بیان کرد.
مهندس منا غفوریان، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای در خصوص اهمیت ارسال فایل های آموزشی تغذیه در خصوص تخم مرغ برای کارخانه ها و کارگاه های تحت پوشش استقبال و اعلام همکاری کرد.
دکتر زهره توکلی، کارشناس مسئول واحد بیماری های واگیر گفت: در سطوح بالاتر با توجه به اهمیت مصرف تخم مرغ، یارانه ای برای این قبیل مواد غذایی مهم اختصاص داده شود تا همه مردم به آن دسترسی داشته باشند و یا خیرین در سبد غذایی اهدایی توجه بیشتری به تخم مرغ داشته باشند.
ارسال نظر