آموزش و سنجش میزان ید نمک مصرفی دانش آموزان مدارس شهرستان ری
همزمان با هفته پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه، آموزش مصرف نمک تصفیه شده یددار و سنجش میزان ید نمک مصرفی خانواده دانش آموزان انجام شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در راستای هفته پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه با هدف ترویج مصرف نمک تصفیه شده یددار ، ماندانا دقیقی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه و کارشناسان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ری با حضور در مدارس به آموزش مصرف نمک تصفیه شده یددار و سنجش میزان ید نمک مصرفی خانواده دانش آموزان پرداختند.
دقیقی گفت: کمبود ید واختلالات ناشی از آن صدمات جبران ناپذیری را بدنبال دارد.این اختلالات در اثر فقدان ید در رژیم غذایی بوجود می آیند و از گواتر تا عقب ماندگی روانی و اختلالات جسمی و ذهنی شدید(کرتینیسم) را شامل می شود .اکثر این اختلالات دایمی و علاج ناپذیرند اما تمام آنها قابل پیشگیری اند .در این راستا آموزش دانش آموزان به عنوان بازوهای آموزشی جهت ترویج مصرف نمک یددار و تصفیه شده حائز اهمیت است و درنهایت منجر به آگاهی خانواده ها می گردد.در این آموزش ها دانش آموزان نمک مصرفی منزل را به همراه داشتند و در کلاس درس با استفاده از کیت ید سنج، یددار بودن نمک ها مورد سنجش قرار گرفت.
ارسال به دوستان